ljubav je u zraku

Jelena Veljača uživa sa svojim dragim u novom kvartu u koji se nedavno doselila: 'Objašnjavam mu kako ne zna pozirati za Instagram'

21.03.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Producentica, spisateljica, glumica i aktivistica, već znaju svi, već neko vrijeme sretna je u ljubavi s Vitom Turšićem za kojeg je rekla da su od prvog kontakta u ljubavi, da su je jednostavno prepoznali. Par je sunčani dan iskoristio za opuštanje na suncu ispijajući kavu na terasi kafića u blizini njihovog stana, a ona je otkrila i što je svom dragom objašnjavala u tom trenutku

'Objašnjavam mu kako ne zna pozirati za Instagram', opisala je fotografiju Jelena Veljača i isključila komentare. Prije nekoliko dana je morala reagirati na neprimjeren komentar jedne od pratiteljica nakon što je objavila svog psa Lilu kako leži pored bilježnice, pa ovog puta očito ne želi da joj išta pokvari dan.

Kad je riječ o osobnom životu, Jelena Veljača je jedna je od najzanimljivijih osoba na domaćoj sceni. Od propalih brakova do borbe za ljudska prava - sve to stvorilo je nejenjavajući interes javnosti za detalje iz njezina privatnog života. Više puta je naglašavala da je pokreće upravo ljubav.

  • +6
Jelena Veljača Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Ljubav s bivšim savjetnikom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, ali i prethodnika joj, Ive Josipovića rođena je za vrijeme intervjua kojeg je dala u Turšićevom podcastu Bizcasting. Ondje je, posjetimo, gostovala početkom lipnja prošle godine. Vezu su potvrdili u rujnu, kad su ih fotografi ulovili kako se ljube na terasi kafića u Zagrebu, a nakon toga su se zajedno počeli pojavljivati na društvenim događanjima. Početkom prošlog mjeseca uselili su se u iznajmljeni stan u Martićevoj ulici.