ČVRSTO TIJELO

U formi i na odmoru: Mirna Zidarić vježba gdje god stigne

16.06.2020 u 15:28

Bionic
Reading

Nakon što je radila na humanitarnom turniru ponajvećih hrvatskih teniskih igračica i igrača u Osijeku, jedna od najdugovječnijih sportskih novinarki odlučila je napuniti baterije u svojoj dalmatinskoj oazi. Ondje osim uživanja uz more nije zapustila ni svoju omiljenu rekreaciju

Zgodnoj voditeljici mogu pozavidjeti dame i u 20-ima. No za njezino stesano tijelo, gipkost i zategnutu kožu nisu zaslužni estetski tretmani nego njega duše i tijela. Urednica i novinarka Mirna Zidarić odmarala se u obiteljskoj vikendici u Primoštenu gdje je još jednom pokazala da ne može bez fizičke aktivnosti, no sve u laganom tonu.

Njezina figura je, izjavila je više puta, rezultat dugogodišnje predane brige o duhu i tijelu. Premda je svjesna kako je daleko od one forme kakvu je imala u 20-ima, osjeća se odlično a to se stanje, smatra, vidi i izvana. Joga, koju prakticira dugi niz godina, naučila ju je da se ne osvrće na prošlost te da ne troši energiju bespotrebno. Mirna se nikad nije podvrgnula niti jednom estetskom tretmanu, a domet joj je odlazak frizeru.

Osim uspješne televizijske karijere, Mirna se može pohvaliti i skladnim obiteljskim životom. Suprug Zoran joj je najveća podrška u životu. Upoznali su se prije 27 godina kada su jednom crikveničkom hotelu zajednički pratili finalnu utakmicu košarkaških reprezentacija Hrvatske i SAD-a na Olimpijskim igrama u Barceloni. Najdragocjenija ostvarenja su im sinovi Borna i Marin. Za tportal je ranije priznala da žali što nije rodila barem još dvoje djece, a među njima i jednu djevojčicu. 'Ali to ćemo nadam se nadoknaditi s unucima', rekla je tada.