LOVE IS IN THE AIR

Poznata HRT-ovka slavi sa suprugom: Danas je za njih veliki dan

23.01.2020 u 10:59

Bionic
Reading

Mirna Zidarić i njezin životni partner Zoran Zidarić osim uspjeha u karijerama, mogu se pohvaliti i dugim, sretnim bračnim stažom na kakvom bi im u današnje vrijeme mnogi mogli zavidjeti. Par slavi 26 godina braka

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka je zajedničkom fotografijom sa suprugom, jednim od najuglednijih hrvatskih arhitekata, nastalom za njihovog nedavnog boravka na Jamajci, s pratiteljima podijelila svoju radost i za njih veliku vijest.

Njihova ljubav počela je u Crikvenici 1992. godine, gdje su pratili finale košarke na Olimpijskim igrama. Nekoliko dana kasnije počeli su ljubavnu vezu. Vjenčali su se 1994. godine kada je Mirna diplomirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu. U struci nije radila, jer ju je novinarstvo 'povuklo' te je danas jedna od najpoznatijih domaćih novinarki.

Zoranom Zidarić dolazi iz glumačke obitelji - istaknuti glumac mu je bio otac Krešimir, a jednako je tako cijenjen i Zoranov brat, glumac Ranko Zidarić. U braku su Mirna i Zoran dobili dva sina - Marina i starijeg Bornu.

'Život nema smisla ako svakoga dana u svakom pogledu ne napredujemo ili barem tome ne težimo. Mnoge su se stvari mogle i drugačije posložiti, ali iskreno jedino žalim što nisam rodila barem još dvoje djece, a među njima i jednu djevojčicu. Ali to ćemo nadam se nadoknaditi s unucima', ranije je izjavila Mirna za tportal.