PONOVNO NA POZORNICI

U efektnom stajlingu i sjajno raspoložena Nina Badrić održala koncert u Banja Luci

11.03.2022 u 23:46

Bionic
Reading

Domaća glazbenica u petak je u Banja Luci održala planirani koncert povodom Dana žena. Nina Badrić za pozornicu je odabrala topli ali elegantan stajling, a publiku je ugrijala svojim najvećim hitovima

Brojni domaći glazbenici jedva su čekali smirivanje situacije s koronom kako bi se ponovno vratili svojoj publici i koncertima uživo. Jedna od onih koja se silno zaželila svoje vjerne publike je i Nina Badrić.

U odijelu pepita uzorka, visokim lakiranim čizmama i toploj crnoj bundi pjevačica Nina Badrić pojavila se večeras na pozornici u Banja Luci i održala koncert za pamćenje.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Dejan Rakita/PIXSELL

Povodom Međunarodnog dana žena, poznata glazbenica na banjalučkom Trgu Krajine okupila je veliki broj ljubitelja svoje glazbe. Unatoč hladnoći ii vrlo niskim temperaturama, publika je sretno u glas pjevala neke od najvećih Nininih hitova.

Inače, Nini u poslijednje vrijeme stižu samo komplimenti na račun izgleda. Svaka nova fotografija na društvenim mrežama li pojavljivanje u javnosti ne može proći bez oduševljenih komentara. Poručuju joj da s godinama izgleda sve bolje i bolje.