izgleda sjajno

Za Anicu Kovač vrijeme kao da je stalo: Nina Badrić objavila je novu fotografiju, a svu pažnju ukrala je bivša misica

10.03.2022 u 20:53

Bionic
Reading

Iza Nine Badrić još je jedan uspješan koncert, ovoga puta mjesto zbivanja bilo je Sarajevo. U glavnom gradu susjedne BiH Nina se zadržala još koji dan te provela vrijeme u dobrom društvu, a njezina nova objava na Instagramu privukla je popriličnu pažnju

Nakon održanog koncerta u Sarajevu, popularna pjevačica Nina Badrić zadržala se još koji dan te, kako je pokazala na svom Instagram profilu, vrijeme provela u društvu dragih i dugogodišnjih prijateljica, a mnogima je za oko zapelo jedno dobro poznato lice.

Naime, u Ninom društvu pozirala je Anica Kovač. Bivšu misicu dugo nismo imali prilike vidjeti, a sada je brojne Ninine pratitelje na Instagramu oduševila sjajnim izgledom.

Uz objavljenu fotografiju na kojoj poziraju četiri dame, Nina je napisala: ' Pogodite ko je šefica i zašto baš Anica.' Brojni Nini pratitelji odmah su post uočili te požurili komentirati i lajkati. 'Anica je top. Bila je ljepotica i ostala je ljepotica', 'Anica je najljepša', 'Sve ste predivne, ali jedna je Anica', nizali su se komentari i pokazali da Anica gdje god da se pojavim svojom ljepotom plijeni pažnju.

  • +5
Anica Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, Anica je titulu najljepše Hrvatice osvojila 1995. godine, a na izboru za Miss svijeta proglašena je Prvom pratiljom. Danas JE bivša Miss Hrvatske ju dvadesetogodišnjem braku s nekadašnjim nogometnim reprezentativcem Robertom Kovačem. Supružnici Kovač imaju troje djece, kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

  • +11
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Antonio Balic / CROPIX