stara ljubav

U drugu sezonu serije 'I tek tako' vraća se Aidan, a što to znači za Carrie?

10.05.2023 u 10:51

  • +6

Carrie Bradshaw i Aiden Shaw

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon uspješne prve sezone spin-off serije 'I tek tako', poznate djevojke vraćaju se na HBO. I dok je prva sezona donijela razna iznenađenja i predstavila neke nove likove, druga sezona vraća jednog lika za kojeg mnogi tvrde da seriju nikad nije trebao ni napustiti

Mnogi ljubitelji serije 'Seks i grad', a zatim i nastavka 'I tek tako' rastužili su se već u prvim epizodama kad je Carrie proživljavala teške trenutke nakon gubitka supruga Johna Jamesa Prestona. Popularni 'Faca' lik je koji prati glavnu junakinju kroz sve sezone serije i mnogi će se složiti da je on bio 'onaj pravi', no neki se ne bi složili. Ljubitelji serije dijele se u dva klana: tim Faca i tim Aidan, a članovi ovog drugog u novoj će sezoni doći na svoje.

Sudeći prema kraju prve sezone, Carrie je spremna krenuti dalje i otvoriti srce novim ljubavima. Gledatelji su već imali priliku upoznati neke nove udvarače, no od svih ipak je najinteresantniji Aidan Shaw, Carrien bivši zaručnik i jedan od njezinih najistaknutijih ljubavnih interesa u trećoj i četvrtoj sezoni serije.

Velika je njegova uloga i u drugom nastavku filma kada slučajan susret u Abu Dhabiju probudi neke stare vatre. Nakon slučajnog susreta na tržnici, Carrie i Aidan dogovore druženje na večeri koja završi poljupcem. Taj trenutak kada je Carrie prevarila supruga Mr. Biga postavilo je pitanje pati li Carrie još uvijek za atraktivnim stolarom, a poljubac je imao još veći značaj jer je u to vrijeme i Aidan bio u braku.

Ipak, čini se da se u seriju vraća kao solo igrač!

'I TEK TAKO...'

[FOTO] Dizajnerske torbice, osvježavajući kokteli i nove priče o seksu: Evo kako izgleda na snimanju hit serije

Pogledaj galeriju

Producent serije Michael Patrick King nedavno je otkrio ovaj detalj koji budi razna pitanja o mogućem povratku staroj romansi.

'Ne bih od Carrie Bradshaw napravio razaračicu domova. To je najveća informacija koju vam mogu dati. To nije priča. Priča je da su otvoreni za razne stvari. Oboje su slobodni. Znate zašto je ona sama, ali znate zašto je Aidan samac', rekao je King i probudio interes mnogih.

I sama glumica Sarah Jessica Parker još je u veljači komentirala njihov ponovni susret: 'Tako je lijepo. Tako je sretno. On donosi puno radosti. On je vrsta nadprirodno sretne osobe i tako je uzbuđen što se vratio. To je nevjerojatna priča koju su King i scenaristi složili', komentirala je i natuknula da će ljubitelji ovog ljubavnog para biti zadovoljni.

Ipak, još uvijek ostaje pitanje kako će se odvijati ljubavna priča između Carrie i njezinog prekrasnog, plavookog producenta podcasta, koji joj se znakovito smiješi iza stakla zvučne kabine te ju ohrabruje u novom poslovnom izazovu.

UVIJEK POSEBNA

Zaboravite na vrtoglave štikle: Torbice koje nosi Carrie Bradshaw u novoj sezoni 'I tek tako...' najluđi su primjerci koji smo ikada vidjeli

Pogledaj galeriju