DATUM IZLASKA JOŠ SE ČEKA

Pogledajte trailer za drugu sezonu ‘I tek tako…’

27.04.2023 u 15:30

Bionic
Reading

Na malim ekranima, zahvaljujući HBO-u, uskoro ćemo ponovno gledati dogodovštine sada već 50-godišnjakinja Carrie Bradshaw, Mirande Hobbes i Charlotte York Goldenblatt u New Yorku

Zahvaljujući službenom, prvom po redu traileru druge sezone, doznajemo kako je Charlotteina kćer Lily spremna izgubiti nevinost, ali i gledamo kako se rasplamsava situacija između Mirande i Che. No, ono što će većinu gledatelja oduševiti, povratak je Aidana u seriju, koji se ponovno susreće sa Carrie (Sarah Jessica Parker).

'I tek tako, shvatila sam da je neke stvari bolje ostaviti u prošlosti. Ali možda… ne sve', govori Carrie u trenutku kada ugleda svoju staru ljubav, Aidana (John Corbett), dok stoji pred stepenicama njezinog kultnog stana. Trailer završava njihovim dugoočekivanim susretom, pa će biti zanimljivo doznati kroz kakve će peripetije sada proći.

'I tek tako...' trailer 2. sezone Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

I dok se većina likova iz prve sezone, ali i iz ’Seksa i grada’ vraća i u novim epizodama, ono što je sigurno, nakon smrti Face, sudbinu si je zapečatila i Samantha Jones, koja ni ove sezone, barem fizički, neće biti prisutna. Navodno bi Samantha sa Carrie trebala ostati i dalje u kontaktu preko poruka.

Puno informacija nije poznato, baš kao ni u prvoj sezoni, te će najveći zapleti ostati tajna sve do izlaska, no ni taj datum je i dalje nepoznanica. HBO Max tek treba objaviti službeni datum izlaska, a budući da je produkcija još u tijeku, nagađa se kako bi na male ekrane sve trebalo stići u ljeto 2023. godine.

'i tek tako'

Jesu li ponovo skupa: Carrie Bradshaw i Aiden Shaw poljupcima razveselili obožavatelje kultne serije

Pogledaj galeriju