IMA LI SLIČNOSTI?

Prve fotografije posljednje sezone 'Krune', ovako izgledaju Kate i William na početku veze

28.04.2023 u 11:04

Bionic
Reading

Sudeći po objavljenim fotografijama u 6. sezoni Netflixove hit serije 'Kruna' biti će prikazani počeci njihove ljubavne veze, koja je na kraju okrunjena brakom, ali i troje djece

Kako bi privukao gledatelje, koji s nestrpljenjem iščekuju šestu, ujedno posljednju sezonu hit serije 'Kruna', Netflix je objavio nekoliko fotografija sa seta, na kojima su glumci koji su utjelovili mladog princa Williama i Kate Middleton.

Prve objavljene fotograifje, na kojima se William i Kate drže za ruke, daju naslutiti kako će ova sezona pratiti početke njihove veze i vrijeme kada su bili studenti na Sveučilištu St Andrews u Škotskoj. Uz to objavljena je i fotografija na kojoj Kate (Meg Bellamy) sjedi u učionici i gleda u Williama, te ona na kojoj princ William (Ed McVey) sjedi na sofi ispred uokvirenih slika.

Upravo zbog tih fotografija nagađa se kako će upravo Kate i William biti centar šeste, ujedno i posljednje sezone Netflixove serije. I dok se princ William već pojavljivao kroz prošle epizode, Kate se prvi puta pojavljuje u 'Kruni'. Williama je utjelovio Ed McVey, a Kate Meg Bellamy.

Kada točno stiže šesta sezona na Netflix, još nije poznato, no, ukoliko će se slijediti isti obrazac kao i prethodnih sezona, vjerojatno nas očekuje u studenom 2023. godine.

JAČI OD SVEGA

[FOTO] Čvrsto držeći za ruke Charlotte i Georgea, princ William i Kate Middleton pokazali Harryju da im njegove optužbe ništa ne znače

Pogledaj galeriju