ZAJEDNO U TERETANI

Marin Čilić objavio neodoljivu snimku malenog Balde

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 29.07.2020 11:43
  • Objavljeno 29.07.2020 u 11:43
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Naš tenisač Marin Čilić još je uvijek u Hrvatskoj, a trenutno na Korčuli spaja privatno s poslovnim. Kako je pokazao na svom Instagram profilu, na Korčuli naporno trenira u teretani i to pod budnim okom svog sinčića

Sudeći po posljednjoj snimci, koju je Marin Čilić objavio na svom Instagram profilu, njegov kondicijski trener Slaven Hrvoj za nekoliko bi godina mogao ostati bez posla. Naime, na snimci su u prvom planu nožice malenog Balda, Čilićevog sina, koji leži na trbuhu i pozorno promatra svog oca kako diže utege.

Nakon što je odradio nekoliko dizanja, Čilić je skinuo remen, uzeo pilates loptu i odgurao ju prema sinčiću koji je sa zanimanjem promatrao što se događa oko njega. Uz snimku je tenisač napisao: 'Slavenov novi asistent. Jednako zahtijevan, ali puno slađi.'

Komentari su se krenuli nizati, a Tarik Filipović je Čiliću rekao kako mu se čini da je maleni Baldo, umjesto tenisa, ipak odabrao vaterpolo i dubrovački klub Jug, na što mu je tenisač rekao da šestomjesečni Baldo zna samo najbolje.

Baldo Čilić kruna je dugogodišnje ljubavi Marina Čilića i Kristine Milković, koju su svoju vezu okrunili brakom prije dvije godine, bajkovitim vjenčanjem u Dubrovniku.