prirodna ljepotica

U berbi trešanja: Romina Knežić pokazala kako izgleda bez šminke

16.06.2020 u 14:26

Bionic
Reading

Na ekranu je uvijek viđamo sređenu i s kompletnim make-upom, no ona je na svom Instagramu sada pokazala jednu neuobičajenu na kojoj nema ni trunke šminke te je sportski odjevena za boravak u prirodi

Na svom Instagram profilu Romina Knežić je odučila pokazati i još jednu neformalnu, ne poslovnu fotografiju koja je izazvala mnoštvo komentara. 'Kao nekad. Na trenutak biti dijete', opisala je fotografiju na kojoj bere trešnje.

I dok su se neki pratitelji zafrkavali pitajući je - je li u susjedovom voćnjaku i hoće li je zbog fotke naganjati, drugi su je zasulu komplimentima.

View this post on Instagram

Kao nekad. Na trenutak biti dijete...

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

Voditeljica i urednica Nove TV je podijelila još jednu zanimljivu priču iz svog života. Riječ je o albumu s fotografijama kojeg je naslijedila od svoje majke. 'Miris stranica iz daleke 1932. Na fotografijama jedna žena, gospođa Nela. Album je sačuvala moja nona pa mama. Sada je na meni red. Idemo se upoznati draga Nela', napisala je Romina.

Romina je tek nedavno otvorila Instagram profil. Prva što je objavila bila je fotografija s proslave njenog 39. rođendana. Sljedećom fotografijom, na kojoj pjeva ispod svjetlećih slova kojima je ispisana riječ 'crazy', poručila je da joj je dosta korone.