TRENUCI OPUŠTANJA

Romina Knežić pokazala svoju nepoznatu stranu: 'Kod tebe je sve lijepo, počevši od tebe'

12.06.2020 u 13:36

Bionic
Reading

Voditeljica Dnevnika Nove TV sredinom travnja na radost brojih gledatelja, pridružila se Instagram zajednici. Do sada je pokazala nekoliko fotografija sebe, a ipak njezinim profilom najviše dominira - cvijeće. Posljednjih nekoliko objava pokazala je koliko je ono veseli

Cvijeće je ukras svakog vrta, okućnice, balkona, unutrašnjosti kuće, općenito, malo tko ga ne voli. Cvijeće i biljke očigledno obožava i Romina Knežić koja ga fotografira gdje god stigne. One koji prate svoju omiljenu televizijsku voditeljicu oduševile su njezine posljednje fotografije.

View this post on Instagram

S cvijećem u novi dan...

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

Voditeljica i urednica Nove TV ima oko za dobru fotografiju. 'Rijetko se može vidjeti kako kaktus cvate. Svaka čast Romina', 'Kod tebe je sve lijepo počevši od tebe', 'Gdje samo nađeš inspiraciju za svoje slike?', 'Uvjek je bilo: cvijeće cvijeću', samo su neki od komentara koje je 'osvojila' zbog svojih fotografija.

View this post on Instagram

Sjedni malo i odmori...💫

A post shared by Romina Knezic (@rominaknezic) on

'Ma koliko mi zna biti teško, ne dopuštam nikome i ničemu da pregazi moj duh. Uostalom, još sam mlada i vjerujem da najbolji trenuci u životu tek dolaze, a ja ću ih znati prepoznati, otvoriti im vrata i poslužiti im čaj', ranije je poručila u razgovoru za tportal.