JETT TRAVOLTA

Tužna objava Johna Travolte na dan kada bi njegov pokojni sin proslavio 30. rođendan: 'Sjetim te se svakog dana'

14.04.2022 u 11:51

Bionic
Reading

Najstariji sin Johna Travolte i pokojne supruge Kelly Preston, Jett Travolta, koji je preminuo prije 14 godina kada je tijekom obiteljskog odmora na Bahamima, danas bi, da je živ proslavio svoj 30. rođendan

Prošlo je tužnih i dugih 14 godina otkako je 2009. tijekom obiteljskog odmora na Bahamima, nakon što je tuširajući se doživio epileptički napad, pao i udario glavom, preminuo tada 16-godišnji Jett Travolta. Tuga u obitelji glumačkog para Johna Travolte i Kelly Preston nije se mogla opisati riječima, no o svemu, zbog scijentologije kojoj su tada bili odani, nisu previše pričali.

Nakon što je prije gotovo dvije godine od karcinoma dojke preminula i Travoltina supruga i Jettova majka, Kelly Preston, glumac se odmaknuo od te vjere pa sve više dijeli s javnošću detalje iz privatnog života.

Na dan kada bi, da je živ, Jett Preston prolavio 30. rođendan, John Travolta ga se prisjetio njihovom zajedničkom fotografijom. 68-godišnji glumac ispod fotografije na Instagramu je napisao: 'Moj najdraži Jetty, nedostaješ mi više nego što riječim mogu opisati. Sjetim te se svakog dana. Sretan ti rođendan. Volim te, tvoj tata.'

  • +5
John Travolta Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Inače, John Travolta i Kelly Preston u braku su dobili i kćer Ellu Bleau, kojoj su danas 22 godine, a naknadno su dobili i sina Benjamina, kojem je 11 godina.