velika ljubav

Ne krije ponos i sreću: John Travolta s kćerkom proslavio njezin 22. rođendan

04.04.2022 u 15:02

Bionic
Reading

Slavni američki glumac i zvijezda legendarnog 'Briljantina' u nedjelju ujutro zaželio je svojoj mezimici sve najbolje povodom njezinog velikog dana i podijelio slatki isječak njihovog druženja sa svojih 3,9 milijuna pratitelja

'Sretan rođendan najdraža Ella! Jako te volim. Ovdje smo u Engleskoj na popodnevnom čaju na proslavi, a ja sam također ovdje jer snimam kratki film pod nazivom 'The Shepherd' prema knjizi Fredericka Forsytha kojeg sam oduvijek volio', opisao je John Travolta video na kojoj se oca i kćer može vidjeti kako pijuckaju čaj iz elegantnih porculanskih šalica dok sjede jedno preko puta drugog uz veliki prozor s pogledom na vrt.

Ella Bleu je potom snimila svog tatu kako se nasmiješio i 'zaronio' u jednu od slatkih delicija na svom tanjuru. Njegovi prijatelji i pratitelji odmah su komentirali objavu, a među čestitarima su bili i australska pjevačica Kate Ceberano te glumac Donnie Wahlberg.

Poznato je kako je od oca i pokojne majke, glumice Kelly Preston nasljedila talent za glumu i ples. Nedavno je završila snimanje svog novog filma 'Get Lost'. Travolta je više puta izjavio koliko je ponosan na svoju mezimicu i njezinu pjevačku karijeru, nakon što je ljepotica u siječnju objavila svoj prvi singl pod nazivom 'Dizzy'. Osim Elle Bleu sa svojom pokojnom suprugom Kelly Preston (koja je umrla 2020. u dobi od 57 godina, nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke) imali su i sina Jetta, rođenog 1992. koji je preminuo u dobi od 16 godina 2009. godine te najmlađeg sina i Benjamina koji ima 11 godina.

Inače, godine 2009. John Travilta i Ella Bleu su surađivali zajedno na Disneyjevom filmu ‘Old Dogs’ u kojem je Ella glumila Emily Greer i zajedno sa svojim ocem pjevala pjesmu ‘Every Little Step I Take’.

  • +5
John Travolta Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI