NE MOŽE BEZ AVIONA

Dozvola je u džepu: Nemojte se začuditi ako vam se na letu Boeingom 737 kao kapetan obrati John Travolta

22.03.2022 u 22:37

Bionic
Reading

Da nakon dozvole za 747 i 707 ima i onu za upravljanje modelom 737, pohvalio se holivudski glumac John Travolta na svom Instagram profilu

John Travolta spreman je za novo slijetanje i to ni manje ni više nego avionom Boeing 737, čiju je dozvolu za upravljanjem dobio i istom se pohvalio u videu na Instagramu. U snimci je 68-godišnji John Travolta vidno uzbuđen rekao kako je iznimno ponosan na svoju povijest u avijaciji.

'Nakon 747 i 707, upravo sam primio i dozvolu za upravljanje 737 avionom i sve je prošlo jako dobro, stoga ovaj trenutak dijelim sa vama', rekao je u videu Travolta, kojem su odmah čestitali i njegovi poznati prijatelji.

Oglasio se roker Tommy Lee, glumac Donnie Wahlberg, ali i sama 'crna pantera' Naomi Campbell. John Travolta naučio je već kao 15-godišnjak upravljati avionom, a svoju prvu dozvolu za upravljanje dobio je 1978. godine.

John Travolta Izvor: EPA / Autor: DAN HIMBRECHTS

U njegovom je vlasništvu najmanje sedam aviona, među kojima su i Boeing 707, Bombardier Challenger 601, Boeing 727 i tri Gulfstream aviona. Upravo je letenje njegov najbolji način za opuštanje i bijeg od svakodnevice, a koliko je zaljubljen u to govori i da u svom domu na Floridi ima i privatnu pistu za svoje avione.