STEVE BUSCEMI

Tužan početak godine za legendarnog glumca: Nakon 32 godine ostao bez supruge

12.01.2019 u 19:03

Bionic
Reading

Kako prenose svjetski mediji supruga američkog glumca Stevea Buscemija, s kojom je 32 godine proveo u braku, preminula je u 65. godini života u New Yorku

S redateljicom, koreografkinjom i umjetnicom Jo Andres glumac Steve Buscemi u braku je od 1987. godine, a zajedno imaju 29- godišnjeg sina Luciana Buscemija.

  • +3
Steve Buscemi i Jo Andres Izvor: Pixsell / Autor: Van Tine Dennis/ABACA/PIXSELL

Prema napisima svjetskih medija, dugogodišnja partnerica zvijezde serije 'Boardwalk Empire' i 'Obitelj Soprano' preminula je ranije ovog tjedna u New Yorku okružena prijateljima i obitelji, a američki RadarOnline izvjestio je kako su suprugu glumca odlučili posjetiti njegovi kolege iz filma 'Veliki Lebowski', John i Aida Turturro.

Posljednji put na crvenom tepihu Steve Buscemi u društvu supruge Jo Andres viđen je u srpnju u New Yorku gdje su nazočili premijeri filma 'Puzzle'.

Andres je uz vlastite filmske radove režirala brojne glazbene i umjetničke videospotove, a također je obnašala funkciju plesne savjetnice hvaljene grupe Wooster. Njezina koreografija može se vidjeti u filmu 'The Imposters' iz 1998. godine.