U NAJBOLJEM DRUŠTVU

Tulum za pamćenje: Severina otkrila tko se našao na njezinoj glamuroznoj proslavi rođendana

23.04.2019 u 09:54

Bionic
Reading

U nedjelju je, na sam Uskrs, napunila 47 godina, a sudeći po partyju kojeg je pripremila večer prije u zagrebačkom restoranu, okupila je svoje najbliskije osobe. Severina je do sad objavila tek nekoliko fotografija svog rođendanskog slavlja, a sada je pokazala tko je sve bio uz nju na tom velikom danu. Naime, pjevačica i njezin suprug Igor Kojić ujedno su proslavili i četvrtu godinu od zaruka

Severina Kojić ovih dana je imala mnogo razloga za slavlje. Kako dolikuje zvijezdama proteklog vikenda u velikom stilu je napravila zabavu za sebi najdraže osobe. Baš kao i na dosadašnjim njezinim proslavama rođendana i ovaj je prošao uz puno pjesme i smijeha. Među ostalim na slavlju su feštale vjenčane kume, poduzetnica Andrea Čermak i stručnjakinja za trajnu šminku Lorena Rusin, njezin PR-ovac Davor Grgin, bubnjar iz pratećeg benda Damir Šomen, redatelj Darko Drinovac, Iva Radić, spisateljica Emina Pršić sa suprigom Vedranom, doktorica medicine Nataša Desnica, Severinin stilist Petar Trbović i nećakinja Mia Popović.

Severina se na rođendanskom tulumu pojavila u lepršavoj bež haljini, a sudeći prema fotografijama, vrlo brzo se oporavila od operacije hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu i velike bolove. Na fotografiji su se isticale isklesane noge i zavidna figura pjevačice.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL