NOĆ HRVATSKOG SKIJANJA

Trudnoća joj tako godi: Trbuščić je sve veći, a Iva Šulentić i dalje radi 'punom parom'

26.03.2023 u 08:36

Bionic
Reading

Na Noći hrvatskog skijanja upravo je trudna Iva Šulentić bila voditeljica događanja, a pažnju je ponajviše privukao njezin sve veći trudnički trbuščić koji se sada već lijepo ističe

Prošla su gotovo dva mjeseca otkako nas je Iva Šulentić, u emisiji uživo, iznenadila objavom kako je u slatkom iščekivanju. Budući da posljednjih godina svoj privatni život vješto skriva od znatiželjne javnosti, tek su rijetki bili upućeni s kime je Iva Šulentić u vezi, pa je većini bila nepoznanica da je u drugom stanju.

Sada kada su se dojmovi slegli, Iva Šulentić napokon može uživati u svojoj prvoj trudnoći, a da joj ista itekako godi, može se vidjeti na njezinom licu. Na sinoćnjoj Noći hrvatskoj skijanja, na kojoj je bila angažirana kao voditeljica, Iva je svoj sve veći trudnički trbuščić pokušala kamuflirati odabirom tamne odjeće, no uzalud.

Crna, uska dolčevita lijepo je naglasila i istaknula njezin trbuh, kojeg više ne može sakriti ni predimenzionirani sako muškog kroja, kakve Iva Šulentić rado nosi.

Iva Šulentić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Dobro raspoložena, Iva je kao i uvijek profesionalno odradila event za koji je angažirana, a potom se mogla posvetiti svojim privatnim obvezama.

Podsjetimo, početkom veljače na samom kraju HRT-ove emisije 'Kod nas doma', u sklopu priloga u trudnoći u kasnijim godinama, Iva Šulentić otkrila je kako je u slatkom iščekivanju. Iako su tek rijetki znali tko je odabranik njezinog srca, tportal je brzo doznao kako je Iva, koja će u svibnju ove godine proslaviti veliki 40. rođendan, posljednjih godinu dana u sretnoj vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba koji je ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga.

Kako je navedeno na njegovom profilu na LinkedInu, Bruno je istaknuti stručnjak za informacijsku tehnologiju s diplomom prvostupnika iz računalnog inženjerstva usmjeren na sustave visoke dostupnosti i softverski definirane podatkovne centre.