još malo do dolaska prinove

Trudnoća joj dobro stoji: Marija Husar Rimac pokazala kako joj je narastao trbuh na novoj fotografiji s obitelji

08.02.2021 u 09:16

Bionic
Reading

U zadnje vrijeme rijetko se pojavljuje u javnosti, ali zato ponosno pokazuje trudnički trbuh i kako krati svoje dane na društvenim mrežama. Bivša članica grupe Divas je u visokom stupnju trudnoće, a na fotografijama se jasno vidi da joj 'drugo stanje' odlično pristaje

Da pjevačica Marija Husar Rimac prolazi kroz najljepše razdoblje u svom životu, jasno je iz njezina blistavog izgleda kojim zrači. U svakom svom medijskom istupanju je uvijek isticala kako dolazi iz tradicionalne katoličke obitelji, te koliko joj je obitelj važna. Uskoro će se proširiti za još jednog sina.

  • +3
Marija Husar Rimac Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Do tada pjevačica uživa u zadnjim pripremama za dolazak nove bebe, a na Instagramu je fanovima pokazala djelić obiteljske idile, pozirajući sa suprugom Vjekoslavom Rimcem i sinom Ivanom. Upravo je njezin dječak na dočeku Nove 2020. u Međugorju poželio bracu. Kako je Marija ranije ispričala, rekla mu je da ona želi isto i da se moli se Bogu, jer on uslišava dječje molitve. Nedavno je odradila i baby shower.

Prije koji dan se pohvalila kako je sa sestrom Ivanom Husar Mlinac i prijateljem Matijom Dedićem odradila i svoje zadnje snimanje prije poroda za Matijin album. Napisala je da joj je 'srce puno'.