broje sitno

Veliko i najljepše iščekivanje u domovima poznatih: Marija i Ana otkrile su spol svojih beba, a Maja kakvo će ime odabrati sinu

19.01.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Sobe su već spremne, gotovo sva robica i oprema su nabavljene, a prinove uskoro stižu u tri poznate obitelji. Početak ove godine donosi posebno uzbuđenje za naše poznate dame Mariju Husar Rimac, Anu Vučak Veljaču i Maju Šuput

Hrvatsku je javnost ugodno iznenadila i razveselila vijest o trudnoći 46-godišnje Marije Husar Rimac. Nju i supruga Vjekoslava Rimca samo nekoliko tjedana dijeli do dolaska prinove. Njihov sin Ivan dugo je želio brata, a sada mu se velika želja i ostvarila. Nekadašnja članica grupe Divas je otkrila kako joj je trudnoća prošla idealno, bez komplikacija i problema.

Pjevačica i vlasnica škole pjevanja ne skriva sreću što joj se želja za majčinstvom ponovno ostvarila, a rodit će dječaka. 'Od prvog trena pri samoj pomisli da iščekujem dijete presretna sam jer je to za mene i moju obitelj veliko Božje čudo', rekla je ranije za tportal.

  • +3
Marija Husar Rimac Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Glumica zagrebačkog kazališta Trešnja i voditeljica HTV-ovog showa 'Kuhan i pečen' rodit će u veljači. Ani Vučak Veljači bit će to prvo dijete, nedavno je otkrila kako će ona i suprug, scenograf Ivan Veljača postati roditelji djevojčice. 'Ime ćemo još zadržati za sebe, jako nam je lijepo i nježno, a do njega smo došli ovog ljeta na Visu dok sam bila friško trudna i još nismo znali što nosim. Odluka je bila zajednička i brzopotezna', rekla je za Story.

I njoj je trudnoća prošla u najboljem redu, uživala je gledati kako joj trbuščić svakog dana sve više raste, a 34-godišnjakinja je izjavila kako je najviše rastužuje što njezin suprug zbog pandemije koronavirusa i mjera predostrožnosti neće biti s njom na porođaju.

  • +5
Ana Vučak Veljača Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Maja Šuput blista u sedmom mjesecu trudnoće koja prolazi bez ikakvih problema, pa ne skida osmijeh s lica. O njezinoj trudnoći već se sve zna, a poznato je i kako će u njezinu obitelj početkom proljeća stići dječak. U razgovoru za IN Magazin Nove TV otkrila je kakvo mu ime namjerava izabrati. 'Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira', poručila je 'kraljica svadbi'.

Uz Šuput, kaže, ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da će uz njegovo 'razvaliti neko moćno ime'. 'A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'', rekla je pjevačica. Nakon Dubaija u kojem je uživala u prosincu, Maja je sa suprugom Nenadom Tatarinovim početkom godine posjetila i Italiju te je još jednom potvrdila da je neumorna čak i u trudnoći.

  • +19
Maja Šuput kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL