najljepši dani

Trudnički outfit Hailey Bieber otkriva kada stiže prinova

27.05.2024 u 11:30

Bionic
Reading

Hailey Bieber istaknula se svojim modnim stilom, a pažljivim odabirom odjevnih komada trudnoću je skrivala duže nego se misli

Otkako su na Instagramu objavili da iščekuju svoju prvu prinovu, obitelj Bieber čini se složnija no ikad. Justin Bieber i Hailey Bieber često se mogu vidjeti u zajedničkim šetnjama, a 27-godišnja trudnica svojim outfitima redovito ističe trudnički trbuščić.

Izlazak u Los Angelesu obilježio je crveni ragbi džemper brenda Hugo Boss kojim je lijepa trudnica naglasila trbuščić kombinirajući džemper s trapericama niskog struka. Outfit je upotpunila bijelim čarapama i crvenim mokasinkama, trendi cipelama koje rado nose brojne zaljubljenice u modu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Trendovske outfite u kojima dominira trudnički trbuh proslavila je glazbenica Rihanna koja je iz dana u dan pomicala trendove trudničke mode, a isto sada čini i Bieberova supruga.

Trendsetterica Hailey Bieber preuzela je Rihannin obrazac u nešto smirenijem izdanju te hrabro pokazuje promjene na svom tijelu pokazujući svoj trbuščić u modnim trudničkim lookovima. Budući da je Hailey već pravi stručnjak u odijevanju, strani mediji prenose da je ona uspješno sakrivala trbuh kroz prethodnih šest mjeseci te da će beba Bieber stići brže negoli mislimo.

'Uzbuđeni su što se zbližavaju, uče zajedno i dijele jedno s drugim ovo prekrasno iskustvo. Oni upijaju ovo vrijeme i cijene ovaj trenutak s bliskim prijateljima i obitelji s obje strane', rekao je izvor za ET.

  • +7
Hailey i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia