u slatkom iščekivanju

'Mama i tata': Hailey Bieber pokazala goli trudnički trbuh na fotografijama s Justinom

24.05.2024 u 13:30

Bionic
Reading

Kad je imala 12 godina, njezin otac Stephen Baldwin ju je odveo na 'meet and greet' s Bieberom. Hailey nije ni mogla znati da će se nekoliko godina kasnije, točnije 2017., njih dvoje zaljubiti i vjenčati, a sada čekaju svoje prvo dijete

Buduća mama pozirala je uz supruga Justina Biebera u novom nizu fotografija objavljenih na Instagramu i pokazala goli trudnički trbuh. 'Mama i tata', stavila je u opis tog prizora.

Par je veliku vijest objavio početkom svibnja na Haileynom Instagramu uz slatki video, kao i slike s profesionalnog snimanja fotografija koje su najvjerojatnije nastale na obnovi zavjeta. Na fotografijama se vidi trudnički trbuh 27-godišnje manekenke. Od tada se ne srami pokazati ga.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Izvor je ranije rekao za People da je par već odabrao ime za svoje dijete. 'Svi su uzbuđeni zbog njih. Bit će sjajni roditelji, a Justin će biti u sve uključen. Ovo će biti sljedeći važan projekt za njega. On je sretan što će odgajati svoje dijete. Jedva čekaju da upoznaju bebu', rekao je izvor.

Dodao je i da su Justin i Hailey 'oboje vrlo emotivni zbog toga i da se osjećaju blagoslovljeno te da su se osjećali vrlo zaštitnički prema bebi od trenutka kada su saznali za nju. Izvod navodi kako im je 'bilo jako važno da to šute i da samo uživaju u spoznaji da će postati roditelji, što je duže moguće prije nego što javno potvrde'.

Oboje su bili vrlo otvoreni o tome da žele imati djecu, a Hailey je progovorila o osnivanju obitelji još 2021. 'Uvijek smo znali da smo usklađeni oko onoga što želimo u našoj budućnosti. Razgovarali smo o tome da se želimo udati mladi i imati obitelj mladi i graditi život. Čak i prije nego što smo znali da želimo biti jedno s drugim', rekla je tada za ELLE.

bez previše priče

Justin i Hailey Bieber snimljeni u izlasku, no njoj to, čini se, i nije baš najbolje 'sjelo'

Pogledaj galeriju

Posjetimo, vjenčali su se sredinom 2018. u njujorškoj vijećnici, ali su neko vrijeme od javnosti skrivali da su izrekli sudbonosno 'da'. Sve se otkrilo krajem rujna kada su organizirali veliko vjenčanje za prijatelje i zarekli se na vječnu ljubav u kapelici Somerset u Blufftonu u Južnoj Carolini.

ne razdvajaju se

Romantika na njihov način: Nijedan izlazak Justina i Hailey Bieber ne prolazi nezamijećeno

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa