kakav dobar doručak

Trudna voditeljica pokazala kako je tetoše kolege iz emisije 'Dobro jutro Hrvatska'

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Katarina Banić

Maja Ciglenečki je u sedmom mjesecu trudnoće, no još uvijek radi punom parom i radit će, kako je rekla, sve dok se bude dobro osjećala. A da joj bude ugodno u studiju i dok radi, pobrinule su se kolege koje posebno paze na nju ispunjavajući joj sve želje

'U šest ujutro te u studiju dočeka doručak. Iz pristojnosti ponudiš kolegama. Oni iz pristojnosti odbiju. Taktički otvoriš kutijicu tek kad dođeš doma. Prije nego što se vrate ostali ukućani', napisala je Maja Ciglenečki pored fotografije na kojoj pokazuje plastičnu posudom sa pečenicom, slaninom i kulenovom sekom.

'Ovu trudnoću podnosim još bolje nego prvu. Nemam tegoba, tako da se ni moj radni ritam nije mijenjao. Tijekom dana ukradem koji trenutak za odmor, odspavam sat ili dva poslijepodne kada sam u mogućnosti. Uz kratke predahe, nisam morala uvoditi velike promjene u raspored', ispričala je lijepa voditeljica prije nekoliko dana za tportal.

Maja je otkrila i kako će se nakon trudnoće ubrzo vratiti na male ekrane. 'Kada točno, teško je reći. To će prije svega ovisiti o karakteru bebe i našoj novoj rutini', poručila je uvijek nasmiješena i dobro raspoložena voditeljica. Osim sinčića kojeg nosi, ima i sina Luku, a oko roditeljskih obaveza puno joj pomaže suprug.

  • +5
  • +2

Maja Ciglenečki

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Katarina Banić

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!