Nestvarno lijepa Hrvatica

Poznato HRT-ovo zaštitno lice vješto skriva trudnički trbuščić; otkrila je spol djeteta

07.08.2020 u 15:43

Bionic
Reading

Maja Ciglenečki sredinom lipnja je otkrila da slatku vijest da će se njezina tročlana obitelj proširiti za još jednog člana. Urednica i voditeljica na Drugom programu Hrvatskog radija te voditeljica jedne od najdugovječnijih emisija HRT-a 'Dobro jutro Hrvatska' uskoro će zbog napraviti pauzu

Maja Ciglenečki u prvim mjesecima trudnoće osjeća se odlično, nema nikakvih tegoba je aktivna kao i prije. A aktivna je i na društvenim mrežama gdje gotovo svakodnevno objavljuje zanimljive fotografije, najčešće iz svog poslovnog dijela života.

Sudeći prema njezinim objavama i outfitima, ne želi svoj trbuščić stavljati u prvi plan, a za Večernji list je otkrila kako će ona i suprug Bojan u prosincu postati roditelji dječaka, kojem još nisu odabrali ime. Maja je ubrzo po dolasku na HRT stekla mnoge obožavatelje, koje će rastužiti vijest, da simpatična voditeljica privremeno napušta televiziju. Još nije poznato tko će je zamijeniti.

'Moj se radni ritam tijekom razdoblja karantene nije mijenjao, budući da smo i na radiju i na televiziji redovno emitirali emisije na kojima radim. Naše su ekipe marljivo tražile teme, obrađivale ih i donosile slušateljima i gledateljima u vrijeme kada je većina ostajala kod kuće', izjavila je. Zbog aktualne epidemiološke situacije, kao i obveza koje osim na televiziji ima i na Hrvatskom radiju Maja je odustala od sudjelovanja u novoj sezoni pjevačkog showa 'Zvijezde pjevaju', gdje joj je mentor trebao biti Bojan Jambrošić.

View this post on Instagram

🏖Pauza od posla ☀️😎

A post shared by Maja Ciglenečki (@majaciglenecki) on