ZALJUBLJENA GLUMICA

Trudna Nataša Janjić u emotivnoj objavi poručila: 'Dom je tamo gdje je srce'

03.11.2018 u 09:23

Bionic
Reading

Domaća glumica prije nekoliko je tjedana potvrdila trudnoću i otkrila da prinovu očekuje s doktorom Nenadom Medančićem. Nataša Janjić blista od ljubavi i ne krije koliko je sretna i zadovoljna

Turbulentan ljubavni život i propale veze i brakovi sada su iza nje. Nataša Janjić ne krije koliko je sretna i zadovoljna što je pronašla onog pravog s kojim će za nekoliko mjeseci po prvi puta iskusiti čari roditeljstva.

Proslavljena glumica početkom rujna otkrila je da očekuje prinovu s javnosti do tada nepoznatim ortopedom iz Pazina, Nenadom Medančićem.

Protekla dva mjeseca Nenada i Natašu nismo često imali prilike vidjeti zajedno u javnosti, ali čini se da će se i to promijeniti.

Crvenokosa glumica svog je partnera i oca budućeg djeteta sada sve češće počela objavljivati na društvenim mrežama, a kišni petak provela je upravo u njegovu zagrljaju. Ružno vrijeme natjeralo je mladi par da ostanu u toplini svoga doma, pa su uživali u ljubavnoj idili.

  • +13
Nataša Janjić Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrvatski Telekom

'Ovako. Kišni dani. Dom je tamo gdje je srce, ovako se može, volim, volim', poručila je zaljubljena Janjić ispod zajedničke fotografije dok zajedno leže u krevetu, držeći se za ruke.

Trudna glumica ne krije sreću i naprosto zrači ljubavlju otkako je saznala da će po prvi puta postati majka.