zA VANITY FAIR

Trudna Natalie Portman pozirala baš poput Demi Moore

29.01.2017 u 14:38

Bionic
Reading

Čak 26 godina je prošlo otkako je za naslovnicu Vanity Faira sasvim gola i u visokom stupnju trudnoće pozirala Demi Moore. Čini se kako se povijest ponavlja, jer je istu stvar za posljednji broj istog časopisa napravila i njezina 19 godina mlađa kolegica. No, Natalie Portman ipak nije bila toliko hrabra da u potpunosti obnaži svoje tijelo, stoga se zaogrnula predimenzioniranim stolom

Kada je imala 29. godina i bila trudna sa svojom drugom kćerkom Scout, glumica Demi Moore stala je pred objektiv slavne Annie Liebowitz i pozirala u potpunosti gola, prekrivši jednom rukom grudi, a drugom pridržavajući trbuh. Fotografija je 1991. snimljena za časopis Vanity Fair i bila pravo iznenađenje za javnost, jer do tada niti jednoj slavnoj osobi nije takvo što palo na pamet.

Naslovnica Vanity Faira iz 1991. godine s Demi Moore

Čini se kako se 26 godina kasnije povijest ponavlja. Annie Liebowitz ponovno je dobila zadatak snimiti naslovnicu Vanity Faira. Ovoga puta na njoj se nalazi čak 11 ljepotica koje zajedno imaju 12 nominacija za Oskara, ali i osvojena dva Oskara. Pitate se kakva je poveznica s golom i trudnom Demi Moore? Na samoj naslovnici, zapravo i nikakva, iako se na njoj nalazi glavna akterica ove priče - lijepa 35-godišnja Natalie Portman.

Posljednja naslovnica Vanity Faira koju je ponovno snimila Annie Liebowitz

Poveznica se krije na stranicama časopisa, na kojima se i nalaze fotografije Oskarovke Natalie Portman koja pozira Annie Liebowitz. Ipak, za razliku od svoje 19 godina starije kolegice, Natalie Portman nije bila toliko hrabra i odvažna, ili jednostavno nije htjela. Stoga se zaogrnula predimenzioniranom stolom i otkrila samo trudnički trbuščić koji proviruje ispod. 

#natalieportman for #vanityfair Do you think she deserves to win the Oscar this year?

A photo posted by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

Poput svoje 19 godina starije kolegice, i Natalie Portman je pozirala trudna i gola, no zaogrnula se velikom stolom

Dobitnica Oskara za film 'Crni labud', ove je godine ponovno nominirana za ulogu u filmu 'Jackie', gdje glumi samu Jackie Kennedy, a uskoro očekuje rođenje svog drugog djeteta.