GLOBALNA PANDEMIJA

Trudna Katy Perry: Već sam u karanteni stjecala najbolja iskustva za majčinstvo

23.05.2020 u 10:50

Bionic
Reading

Slavna glazbenica Katy Perry dane u izolaciji provodila je sa zaručnikom glumcem Orlandom Bloomom, njegovim sinom iz prvog braka i svojim nećakinjama

Tridesetpetogodišnja glazbenica koja će prvi puta postati majka u kolovozu ove godine, karantenu je odradila u društvu svojih najbližih, zaručnika, njegovog sina iz prvog braka, 9-godišnjeg Flynna i svojih nećakinja, a pjevačica kaže kako je to bilo dragocjeno iskustvo za ulogu koja je uskoro čeka.

'Iznenada sam bila bačena u vatru. Našla sam se okružena s puno djece u posve novoj ulozi za mene. Djeca inače vole moje pjesme i nije mi teško povezati se s njima, ali bilo mi je čudno da kad se probudim, djeca me već promatraju s mog kreveta', rekla je Perry.

Pjevačica ne krije kako joj je bilo naporno u izolaciji u njezinom domu u Kaliforniji.

'Inače sam control freak i volim planirati i naravno to više ne mogu. Sve sam to teško podnosila. Prije sam mogla popiti čašu vina, no sad nisam ni to jer sam trudna. Kad sam bila pod stresom prije globalne pandemije bih otišla na meditaciju ili razgovor s psihoterapeutom', rekla je Katy.

  • +3
Met Gala izdanja Katy Perry kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dodala je i da ju je pandemija naučila i kako je prije neke stvari uzimala zdravo za gotovo, te da će kad sve završi nastojati izvući najbolje od života i napraviti sve ono što je dosad stavljala sa strane jer je mislila da će uvijek imati vremena za to.

Nagrađivana glazbenica vijest o trudnoći je objavila u video spotu 'Never Worn White', a sretni par će dobiti djevojčicu. 

Otkrila je i kako joj je karantena u trudnoći teško pala.

'Mislim da je to uglavnom zbog hormona te da nisam naviknuta na to da sam zatvorena u ograničenom prostoru s velikim brojem ljudi. Ja volim biti izvan kuće. Ne postoji mjesto gdje mogu biti sama osim mog automobila. Pa tako često posjećujem svoj automobil. To je moje sigurno mjesto', rekla je pjevačica.