kakvo osvježenje

Otvorila sezonu: Nevena Rendeli Vejzović obavila prvo ovoljetno kupanje u moru

26.06.2020 u 14:36

Bionic
Reading

Nakon odlaska s HRT-a uspješno se upustila u PR vode, a sada je s obitelji nakratko otišla napuniti baterije u svoju dalmatinsku oazu. Spas od vrućina potražila je na svojoj omiljenoj plaži

Nakon Brijuna gdje je nedavno boravila sa suprugom Makom Vejzovićem i kćerima dvogodišnjim blizankama Mare i Leom i jednogodišnjom Vitom. Nevena Rendeli Vejzović ponovo gušta na moru. Trenutno se opušta u rodnom mjestu svoje mame - Pirovcu, a na Instagramu se pohvalila kako je obavila 'prvi kupanac'.

Nedavno je Nevena proslavila četvrtu godišnjicu braka. 'Četiri godine kasnije, troje djece više (koja bi da je ovo fotkanje potrajalo sekundu duže, već bila s druge strane ograde) i jedna zebra koja nam, nadam se, neće postati kućni ljubimac. Evo nas, Mak, sretni, još uvijek zaljubljeni i mrtvi umorni. Ali, ne damo se. Sretna nam godišnjica, ljubavi', napisala je tom prigodom na Instagramu.

Upravo su suprug i njihove djevojčice zaslužni za Neveninu sreću. 'Suprug i ja imamo naše doba od 20.30 sati, kad cure idu spavati, pa do 23 sata, kad klonemo od umora. Ne biste vjerovali koliko se toga stigne kad nemaš izbora', izjavila je ranije za tportal.