SKLADAN PAR

Tri godine ljubavne sreće: Kolumbijska krasotica i njezin odabranik obilježavaju važnu godišnjicu

23.11.2018 u 13:24

Bionic
Reading

Slavna Kolumbijka prije točno tri godine stala je pred oltar i udala se za glumca Joea Manganiella. Par je održao bajkovitu ceremoniju na Floridi i od tada nam dokazuju da su jedan od skladnijih holivudskih parova

Sofia Vergara i Joe Manganiello proslavili su u četvrtak treću godišnjicu braka. Skladan brak i velika ljubav ono je što odlikuje ove poznate supružnike.

Kolumbijska glumica tom je prigodom putem društvenih mreža objavila emotivnu fotografiju i dokazala da je pronašla onog pravog.

Jedna od najplaćenijih glumica svijeta 2015. godine na Floridi je organizirala bajkovitu vjenčanu ceremoniju, a zanimljivo je da njezin odabranik ima i hrvatske korijene. Njegovi preci su s Brača. Svjetski mediji tada su se raspisali o glamuroznom vjenčanju na kojem je bilo 400-tinjak uzvanika iz svijeta showbiza. Vergara je nosila kreaciji s potpisom Zuhaira Murada.

Zvijezda humoristične serije 'Moderna obitelj' prije Manganiella je bila zaručena za biznismena i producenta Nicka Loeba, s kojim je raskinula 2014. godine. Njihov odnos i danas je zategnut i bivši partner slavnoj glumici stvara velike probleme.

  • +6
Sofia Vergara kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia