PUN POGODAK

Sofia Vergara ima svojih boljih i lošijih dana, a ovoga puta čak ima pristojan stajling

10.09.2018 u 10:38

Bionic
Reading

Kada je moda u pitanju, Sofia Vergara ima svojih lošijih i boljih dana, no ima i trenutaka u kojima itekako zna oduševiti. Lijepa Kolumbijka prošetala se Beverly Hillsom dotjerana od glave do pete, a iako jesen samo što nije stigla, slavna glumica ne odustaje od lepršavih kombinacija, kao stvorenih za tople ljetne dane

Najplaćenija televizijska glumica današnjice Sofia Vergara redovito plijeni svojim latinoameričkim izgledom, zbog kojeg se nebrojeno puta našla na listama najljepših žena svijeta, no kada je moda u pitanju, lijepoj glumici teško polazi od ruke oduševiti modne kritičare.

Zbog svojih prirodno bujnih oblina i figure pješčanog sata, zvijezda 'Moderne obitelji' najčešće odabire pripijene haljine kojima ističe svoju besprijekornu figuru, no koje često i nisu najsretnije rješenje, a svojim izborom cipela gotovo svaki put upropasti stajling.

  • +12
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No Vergara povremeno zna i modno oduševiti. Upravo to pošlo joj je nedavno od ruke, kada su ju paparazzi slikali u šetnji Beverly Hillsom. Glumica se uputila u šoping, a iako je se najčešće može vidjeti u društvu supruga, glumca Joea Manganiella, ovog puta odlučila je šoping obaviti sama.

Odjevena u lepršavu bijelu suknju maksi kroja i romantični bijeli top s čipkastim obrubom i satenskom mašnom s potpisom njujorškog brenda Loveshackfancy, slavna ljepotica je odlično raspoložena izašla iz poznate trgovine, noseći u ruci vrećicu punu cijeđenih sokova, a svoj idealni ljetni stajling Vergara je začinila slamnatim cekerom ukrašenim vunenim pompomima s potpisom brenda Artisansofiq i sandalama na punu petu u boji konjaka.

  • +15
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia