POTPUNO PRIRODNA

Ljepotica od malih nogu: Sofia Vergara otkrila kako je izgledala prije 35 godina

14.09.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Sofia Vergara slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a to joj je itekako pomoglo i da se probije u Hollywoodu i postane najplaćenija glumica. Da je potpuno prirodna i da je sve stvar dobrih gena vatrena Kolumbijka dokazala je svojoj fotografijom starom 35 godina

Zanosna glumica koja je popularnost stekla ulogom u humorističnoj seriji 'Moderna obitelj' prisjetila se svog ranog djetinjstva i na društvenim mrežama obožavateljima pokazala kako je izgledala kao 11-godišnjakinja.

Objavila je fotografiju s jednog snimanja i oduševila gotovo 450 tisuća ljudi koji su u komentarima hvalili njezinu prirodnu ljepotu.

Kratka bujna kosa, lijepo lice, vitka figura bili su ali i ostali njezin zaštitni znak. Iako se još kao mala povremeno bavila modelingom, njezin prirodni talent pred kamerom je došao do izražaja u 17. godini, kada ju na plaži u Kolumbiji slučajno otkrio jedan fotograf. Uskoro je dobila angažman za svoju prvu reklamu za Pepsi.

  • +6
Sofia Vergara kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezina velika ljubav bila je stomatologija, koju je studirala na sveučilištu u Kolumbiji, no odustala je nakon treće godine. Nakon toga dobila je angažman voditeljice u dvije popularne kolumbijske televizijske emisije što joj je naposljetku donijelo i prve glumačke uloge.