UVIJEK POSEBNA

Ella Dvornik nasmijala količinom neopranog rublja, a jedna je stvar posebno zasmetala fanovima

11.03.2022 u 23:00

Bionic
Reading

Kći kralja funka Dine Dvornika, posebnu pažnju svoje brojne Instagram zajednice okupira kada je riječ o kućanskim poslovima ili odgoju dvije djevojčice koje dijeli sa suprugom Charlesom Pearceom. Ovoga puta javila se iz kupaonice pune neopranog rublja ali to nije ono što je najviše okupiralo pažnju pratitelja

Poput kakve dive s naslovnice modnog magazina, blogerica Ella Dvornik pozirala je na podu vlastite kupaonice okružena gomilom neopranog rublja svoje obitelji.

U zelenoj kombinaciji, mini suknje od paperja i košulje nešto svjetlije nijanse te salonki na vrtoglavo visoku petu mlada poduzetnica našalila se na vlastiti račun.

'Kad me netko pita zašto imam tolko neopranog veša, ja kažem ‘to nije prljavi veš, to mi je set za fotkanje’, napisala je Ella ispod objave, ali pratiteljima je za oko zapelo nešto sasvim drugo i neočekivano.

Naime, u prostorijici koju je Ella očito namijenila za pranje rublja i odlaganje svega vezanog za higijenu kuće, našla su se čak tri usisavača. Nije brzo prošlo da je brojni pratitelji u komentarima upitaju što će joj toliki broj usisavača.

‘Mene više zanima što imaš toliko usisivača???’, ‘Zašto imaš toliko usisavača?, ‘Ja sam samo primijetila 3 usisavača’, ‘Imaš koji usisavač viška?, neki su od upita.

Gospođa Dvornik Pearce ubrzo im je dala odgovor na njihove znatiželjne upite i napisala: ‘Neke sam dobila, neke sam kupila. Neki su bolji neki gori, neki rade neki ne rade… i tako’.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL