BEN TRAVOLTA

Treći rođendan bez mame: John Travolta raznježio sve fotografijom svog nasljednika

24.11.2022 u 14:18

Bionic
Reading

Nakon što je stavio objavu posvećenu kćeri Elli Bleu, sada je Instagram John Travolta iskoristio da čestita 12. rođendan mlađem sinu Benu

Emotivnom objavom na svom Instagram profilu, legendarni John Travolta čestitao je svojem mlađem sinu Benjaminu 12. rođendan. Neodoljivom fotografijom, na kojoj dječak leži u krevetu s njihovim četveronožnim ljubimcem Peanutom, Travolta mu je napisao:

'Sretan rođendan mom Benu! Od tate, Ella i Peanuta!!! Volimo te puno!!'

Pjegavi dječak neodoljiv je, a to su primijetili i brojni Travoltini prijatelji, ali i njegova starija kćer, 22-godišnja Ella Bleu Travolta.

Za 12-godišnjeg Bena ovo je već treći rođendan zaredom kojeg slavi bez majke, glumice Kelly Preston koja je preminula od karcinoma dojke u srpnju 2020. godine.

  • +2
John Travolta i Ella Bleu Travolta Izvor: Profimedia / Autor: CPD+LSN / KCS Presse / Profimedia

Gubitak majke teško je pao i njemu i starijoj sestri Elli, stoga se Travolta trudi svim silama nadomjestiti to što je nema. Osim Bena i Elle, John Travolta i Kelly Preston imali su i najstarijeg sina Jetta, koji je preminuo 2009. tijekom obiteljskog odmora na Bahamima. Jett je ima kawasakijev sindrom, bio je autističan, a preminuo je od posljedica pada tijekom jednog od mnogobrojnih napadaja kojeg je doživio u kadi.