obitelj je u šoku

Trebala je biti kraljevska snaha, a onda se dogodio prekid iz vedra neba

11.04.2024 u 21:16

Bionic
Reading

Nastavlja se mučno razdoblje za britansku kraljevsku obitelji. Sada se saznalo za prekid veze između sina princeze Anne, Petera Phillipsa i njegove odabranice

Peter Phillips za kojeg se govorilo da je bio omiljeni unuk pokojne kraljice Elizabete II i najnesretniji od svih unuka kad je riječ o ljubavi) prekinuo je sa svojom djevojkom Lindsay Wallace nakon tri godine veze.

Kći naftnog poduzetnika i nasljednica njegovog bogatstva odrasla je s Peterom i njegovom sestrom Zarom Tindall, s kojom je pohađala školu Gordonstoun. Nakon njihovih razvoda Phillips i Wallace počeli su se više družiti sve dok nisu odlučili započeti vezu.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Bila je stalna pratilja sina princeze Anne na nizu događaja. Primjerice na krunidbenom koncertu prošlog svibnja u Windsoru i na zabavi u Buckinghamskoj palači povodom obilježavanja platinastog jubileja pokojne kraljice 2022. Također je bila u kraljevskoj loži na Wimbledonu te na Epsom Derbyju. Sve je to sugeriralo da Lindsay nije samo stalna pojava u njegovom životu, nego da je na dobrom putu da postane druga gospođa Phillips i još jedna kraljevska mladenka.

Peter Phillips Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Par se sada, pišu strani mediji, odlučio razići mirno te će ostati u prijateljskom odnosu. Nisu se razdvojili zbog treće osobe, već zbog toga što su sve manje vremena provodili zajedno. Peter je zbog poslovnih obveza, stalnih putovanja i rada u F1 često bio odsutan što je vjerojatno dovelo do udaljavanja od partnerice. Peterov službeni glasnogovornik odbio je sve komentirati, rekavši da je to 'privatna stvar'. Pretpostavlja se da je kraljičin miljenik proveo vrijeme sa 13-godišnjom Savannah i 12-godišnjom Islom, kćerima koje dijeli s bivšom suprugom Autumn Kelly (rastali su se nakon 12 godina braka) tijekom Uskrsa. Njihova rastava 2020. godine bila je 'zasjenjena' sagom o šokantnom odlasku Harryja i Meghan iz kraljevske obitelji.

Najstariji kraljičin unuk živi na majčinom imanju Gatcombe no ne dobiva novac od kraljevske obitelji. Tijekom svoje karijere imao je nekoliko zanimljivih poslova. Bio je na pozicijama u Jaguaru, Williams F1 trkaćem timu, Royal Bank of Scotland i SEL UK. Trenutno radi za agenciju za prava CSM Sport & Entertainment. Uz to je i ambasador je globalne humanitarne organizacije ISPS Handa.

Lindsay, također iza sebe ima brak. Rastala se nakon 11 godina od supruga Andrewa, biznismena, otprilike u isto vrijeme kada je i Peter najavio razvod. Glasine o romansi između Petera i Lindsay su počele u ožujku 2021. Peter je viđen kako odlazi u posjet Lindsay iako je u vrijeme u Velikoj Britaniji bila karantena zbog korona virusa. Osam mjeseci kasnije i javno je priznao da je zaljubljen. Na krštenje svog nećaka Lucasa poveo je upravo Lindsay kao pratilju. Tada je je upoznao sa svojom pokojnom bakom kraljicom Elizabetom II. Prema komentarima bliskih izvora tada, kraljica mu je dala potporu i bilo joj je važno da je sretan.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju