OBITELJSKO IMANJE

Tony Cetinski prodaje vilu vrijednu 9 milijuna koju je dobio na dar

12.03.2019 u 14:02

Bionic
Reading

Pjevač prodaje svoju vilu u Radetićima u Istri. Riječ je o kamenoj vili s bazenom smještenoj na zemljištu površine 1136 m2. Nekretnina je djedova, a Tonyju Cetinskom to je dar od roditelja Mirka i Vinke kojeg je dobio prije 12 godina

Za vilu koja se već dulje vrijeme prodaje preko agencije Tony Cetinski traži 1,250.000 eura, odnosno 9,3 milijuna kuna.

Kako piše na stranici agencije vila površine 226m2 nalazi se u mjestu Radetići (Sveti Lovreč) i smještena je na zemljištu površine 1.136m2. U oazi zelenila i mira idealna je za obiteljski život te se može koristiti kao vila za odmor ili najam.

Sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, tri kupaonice, kuhinje, velikim dnevnim boravkom s kaminom. Vilu okružuje uređena okućnica od 1136 m2, na kojoj se nalazi grijani bazen i jacuzzi sa sunčalištem. Na stranici je navedeno da u obzir dolazi i zamjena za nekretninu na području Rovinja.

Tony se prije dvije godine zasitio dugogodišnjeg života u Zagrebu. Njegovi korijeni i srce vukli su ga nazad u Istru gdje danas uživa sa suprugom Dubravkom Cetinski.

Ranije je na društvenim mrežama pokazao fotografije svog istarskog zdanja.

View this post on Instagram

#totalchill #istra #istragram

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

Pjevač je početkom ožujka pred zagrebačkom publikom u kazalištu Luda kuća trosatnim koncertom najavio regionalnu turneju pod nazivom 'Samo ljubav' kojom obilježava 30 godina glazbene karijere.

PRED ZAGREBAČKOM PUBLIKOM

U romantičnom ozračju Lude kuće Tony Cetinski raspametio obožavatelje

Pogledaj galeriju