ZAJEDNO U BEOGRADU

Neobičnu odjevnu kombinaciju Tonyja Cetinskog odvažnim je dekolteom zasjenila njegova supruga

30.01.2019 u 10:55

Bionic
Reading

U beogradskoj Štark areni Tony Cetinski sinoć je nagrađen u kategoriji za najboljeg muškog pjevača na regionalnoj dodjeli glazbenih nagrada. Iako je zvijezda pred fotoreporterima trebao biti on, sve je palo u drugi plan kada je uz njega stala supruga Dubravka s hrabrim dekolteom

Danima je na Instagramu Tony Cetinski najavljivao odlazak u Beograd na dodjelu regionalnih glazbenih nagrada Music Awards Ceremony te je na kraju osvojio nagradu u kategoriji najboljeg muškog pjevača regije.

'Hvala vam svima, ovo je definitivno vaša nagrada. Znam koliko ste željeli da ju osvojim i hvala vam na tome. Da, Tony Cetinski osvaja glavnu nagradu @music.awards.ceremony, a to je nagrada za najboljeg pjevača regije!!!', napisao je samo nekoliko sati nakon osvajanja nagrade Cetinski.

A osim zbog osvojene nagrade, Cetinskom je privlačio poglede zbog neobične odjevne kombinacije - hibrida kaputa, sakoa i bomber jakne u crnoj i tamnoplavoj boji, s odvojim donjim dijelom, ispod kojeg je nosio hlače.

DODJELA GLAZBENIH NAGRADA

U Beogradu slavili bivši zaručnici Stjepan Hauser i Jelena Rozga

Pogledaj galeriju

Na kraju je i ta odjevna kombinacija pala u potpunosti u drugi plan kada je pred okupljene fotoreportere uz njega stala supruga Dubravka.

Ona je odjenula crni kožni sako, ispod kojeg nije imala ništa, pa je ubojiti dekolte privukao pažnju. Na to je dodala crne bermude s bijelom crtom sa strane i gležnjače s visokim potpeticama.