NA SVJETSKOJ TURNEJI

Tony Cetinski pokazao kako provodi dane u Australiji

27.09.2019 u 18:56

Bionic
Reading

Pjevač je krenuo na mini turneju '#samoljubav', a u zemlji klokana imao je zakazane koncerte u Melbourneu, Sydneyu i Perthu. Tony Cetinski svojim fanovima svakodnevno na društvenim mrežama ne zaboravlja pokazati kako se ondje zabavlja sa svojim bendom

Svoju tridesetogodišnju karijeru pretvorio je u savršenu trodnevnu glazbenu priču u najuglednijim koncertnim prostorima, najvećih australskih gradova. Osim što pokazuje kako ga je primila tamošnja publika, Tony Cetinski i njegovi članovi benda obavili su turu autobusom, bili su na misi, družili se s autralskim fanovima, a posjetili su i zoološki vrt. Sudeći po fotografijama i snimkama,dobro se zabavljaju.

'U Australiji nisam bio nikad, kao ni u Americi, tako da nas sve skupa interesira koliko su ljudi tamo napredovali u pogledu budućnosti i ljubavi ili još žive u prošlosti tapkajući na mjestu. Vidjet ćemo. No, sve skupa nas ta druženja jako vesele', izjavio je Tony uoči odlaska za Jutarnji list.

Za kraj ljetnih nastupa ostavio je rodni Rovinj u kojem je pjevao na Rovinjskoj noći te dan prije u Varaždinu, gdje je oborio rekord posjećenosti ovogodišnjeg Špancirfesta. Pjevao je gotovo tri sata.