SIMPATIČNA PREPISKA

Tony Cetinski objavio poruku koju mu je poslao naš najpoznatiji meteorolog

18.09.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Popularni glazbenik se sprema za svoj sutrašnji veliki koncert u Križankama u Ljubljani te prvu američku turneju, a ne zaboravlja ni na redovitu komunikaciju s fanovima na društvenim mrežama. Tony Cetinski pohvalio se ovog puta konverzacijom koju je imao sa Zoranom Vakulom

'Bolje da se sam prijavio nego da me netko drugi - opet sam iskoristio onaj meteorološki jak stih: 'Dolazi kiša sa sjevera...' Hvala što si ga ispjevao, a i za dopuštenje korištenja, razumijevanje... Pozdrav', poslao je u poruci Zoran Vakula Tonyju Cetinskom, budući da je koristio njegov stih iz pjesme 'Nek ti bude ljubav sva'. Pjevač mu je odgovorio najprije smajlićem.

Poruke koje je razmijenio s Vakulom toliko su mu bile simpatične da ih je odlučio pokazati svojim pratiteljima na Facebooku i Instagramu.

'Dragi prijatelju Vakula, Ne moraš se brinuti zbog korištenja nekih stihova iz mojih pjesama. Ne moraš čak ni tražiti dozvolu ali ipak volim kad me nasmiješ i podigneš mi raspoloženje. Nadam se da ta kiša sa sjevera neće trajati danima i da će brzo proći', poručio mu je Tony Cetinski.