UŽIVA U MORU I SUNCU

Odmor joj tako godi: Tončica Čeljuska otkrila gdje puni baterije za nove poslovne pothvate

04.07.2022 u 14:12

Bionic
Reading

Budući da već gotovo 30 godina radi na televiziji, Tončica Čeljuska dobro zna da je dobar i kvalitetan odmor itekako potreban za izdržati nove sezone. Stoga je već krenula sa uživanjem diljem naše obale, što rado pokazuje i na svom Instagram profilu

Uz citat Walta Whitmana 'Uvijek lice okrenite prema suncu - i sjene će pasti iza vas', Tončica Čeljuska objavila je fotografiju sa svog odmora. Odjevena u šarenu svilenu haljinicu, ispod koje je provirivao kupaći kostim, zavezane kose i pogleda sakrivenog iza trendi sunčanih naočala, popularna voditeljica pozirala je na drvenoj rivi.

Ispod objave dala je jasno do znanja i gdje provodi dijelić svog odmora, a mnogi su i bez toga jasno prepoznali da je riječ o nacionalnom parku Kornati.

Iako smo navikli je viđati uvijek pomno dotjeranu, i varijanta za plovidbu brodom, a potom i uživanje na Kornatima itekako joj pristaju, a to su pokazali i brojni komentari ispod objave.

  • +9
Tončica Čeljuska Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

A društvene mreže njezin su omiljeni odmak od svakodnevice, iako je i sama itekako svjesna što one i donose. 'Dovoljno sam odrasla i dovoljno znam što je život i te fotošopirane živote shvaćam kao razonodu, a ne izvor frustracije. Razumijem i moje pratitelje i vesele me njihovi komentari. Otrovne komentare brišem jer ipak sam ja ta koja određuje pravila', priznala je u nedavnom intervjuu za tportal Tončica Čeljuska.