otkrio nepoznate detalje o sebi

Tonči Huljić: 'Da nije bilo Vjekoslave vjerojatno se nikad ne bih ženio, a tu priliku nisam smio propustiti'

12.05.2022 u 12:38

Bionic
Reading

Naš čuveni hitmejker sprema se krajem lipnja u Zagrebu izvesti prvu pop misu u svijetu. Uz to je otkrio i to koliko je 'ovisan' o vjeri, kako je prije desetak godina spoznao da bez Boga ne može, ali i neke javnosti do sad nepoznate detalje te kakva je njegova mezimica Hana - trudnica

'Ne želim nikoga vući za rukav i uvjeravati ga moraš vjerovati u Boga i tako dalje. Svi oko mene su vjernici, crkva mi je prvi susjed', ispričao je Tonči Huljić za IN magazin Nove TV.

Počeo je, kaže čitati neke znakove, neke stvari primjećivati i 'onog trenutka kad shvatiš da nema slučaja - povjeruješ'. Ne može kazati da je bio takav do prije 10-12 godina, 'onda eto tako te obuzme i postaneš ovisnik, s vjere se ne možeš skinuti', tvrdi splitski hitmejker. Bez vjere kao ni bez glazbe ne može zamisliti niti jedan dan u svom životu.

Nema nikakav hobi i istaknuo da je 'potpuno nesposoban za normalan život'. Ne znam oguliti jaja, skuhati jaja, pola jaja kad oguli, pola baci s tom korom, zna samo raditi muziku, priznao je. Na izvedbi njegove pop mise u Zagrebu trebala bi mu se pridružiti i kći Hana. Kao trudnica, kazao je, uopće nije zahtjevna i da je prekrasna u svakom smislu. Huljić je presretan što stiže unučica. Pričao je i o braku s Vjekoslavom. I privatno i poslovno izvrsno funkcioniraju već 30 godina.

'Znam samo da nije bilo Vjekoslave da se vjerojatno nikad ne bih ženio, a tu priliku nisam smio propustiti', zaključio je.

  • +2
Tonči Huljić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX