sve je ispričao

Tonči Huljić otkrio što se slušalo na piru, koga su najviše zafrkavali: 'Činili smo se kao reality familija, a nismo'

20.02.2022 u 22:10

Bionic
Reading

Još uvijek se prepričavaju detalji velikog čina u životu Petra Graše i Hane Huljić koji je prozvan 'vjenčanjem godine'. Ponosni otac i novopečeni punac podijelio je svoje dojmove nakon veselice koja je trajala

'Sretan sam što je vjenčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bila intimna večer s ljudima koje znamo cijeli život, s nekima od njih i po trideset, četrdeset godina i koji su nam obilježili živote. Bilo nas je pedesetak', rekao je Tonči Huljić za Jutarnji list nakon što se malo odmorio od proslave vjenčanja svoje kćeri Hane i Petra Graše.

'Bio je to važan trenutak za cijelu našu obitelj', opisao je večer koja je, kako je rekao, nalikovala na sjajno obiteljsko okupljanje. Nije bilo standardnog benda ili DJ-a premda je na svadbenoj večeri bilo mnogo glazbenika. Svatko od gostiju bio je DJ pa su si puštali što im je u kojem trenutku odgovaralo. A u izboru su, kako je otkrio slavni hitmejker, dominirali The Beatlesi, omiljeni bend Petra Graše. Kako donosi RTL EXkluziv zbor u crkvi je pjevao 'All you need is love' kad je Grašo navodno i zaplakao.

  • +12
Petar Grašo i Hana Huljić s uzvanicima stigli u restoran Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Također, Huljić je ispričao da se, uz osoblje restorana Adriatic, za jela na svadbi pobrinuo Grašin kum Tomaž Kavčić, koji je sa sobom poveo kulinarski tim svog restorana.