NAKON TRI SINA STIGLA CURICA

Tomislav Jelinčić postao otac četvrti put

30.05.2018 u 09:41

Bionic
Reading

Nakon dugog iščekivanja popularni televizijski voditelj Tomislav Jelinčić dočekao je sa suprugom Ivanom četvrto dijete. Nakon tri sina par je dobio djevojčicu, a njihovoj sreći nema kraja

U noći s utorka na srijedu Tomislav Jelinčić se svojim pratiteljima i fanovima na Instagramu pohvalio time kako je četvrti put postao ponosni otac. Supruga Ivana, s kojom već ima tri dječaka, 12-godišnjeg Jonu, 8-godišnjeg Vida i 6-godišnjeg Tina, ovoga puta na svijet je donijela djevojčicu, koju je željno priželjkivala cijela obitelj.

'U trenu kad život s izvora poteče…', napisao je poznati voditelj ispod fotografije na kojoj za ručicu pridržava tek rođenu kćerkicu.

...u trenu kada život s izvora poteče...

Objavu dijeli Tomislav Jelinčić Privatno (@tomislav.jelincic)

Potom je objavio još jednu fotografiju na kojoj je predstavio svoju žensku nasljednicu i zahvalio svima na brojnim čestitkama.

Bok svima...i hvala na čestitkama! #namig

Objavu dijeli Tomislav Jelinčić Privatno (@tomislav.jelincic)

RTL-ov urednik, novinar i voditelj, koji je nedavno proslavio 14 godina staža na televiziji, poznat je po skladnom braku i sretnom obiteljskom životu.

  • +3
Tomislav Jelinčić Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

O svojoj supruzi i očinstvu govorio je i u velikom intervjuu za tportal, u kojem je između ostalog kazao: 'Svaki brak ima i svoj mrak, a bitno je na vrijeme upaliti svjetlo i reći 'oprosti', prihvatiti tuđe mane i osvijestiti vlastitu nesavršenost. Mislim da manjak svega toga dovodi i do razvoda. Svi bismo mi u životu i braku neke ideale, a sami smo miljama daleko. Lakše je kada shvatiš da savršeno ne postoji.'