MOŽDA POŽALI ZBOG OVOG

Tom Hardy izgubio okladu od Leonarda DiCaprija pa istetovirao najluđu tetovažu ikad

31.01.2018 u 21:29

Bionic
Reading

Evo još jednog razloga da volite Toma Hardyja - čovjek je od riječi! Fotografija koju je na društvenim mrežama objavio Hardyjev obožavatelj otkrila je zanimljivu tetovažu na glumčevoj desnoj nadlaktici. Riječ je o tetovaži koja je nastala kao posljedica oklade s kolegom Leonardom DiCapriom, a koju je Hardy, pogađate, izgubio

Internetom ovih dana kruži fotografija koju je na društvene mreže postavio fan glumca Toma Hardyja. Zvijezda 'Pobješnjelog Maxa: Divlja cesta' i serije 'Taboo' na ulici se uslikao sa slučajnim obožavateljem, koji vjerojatno nije ni slutio da će njegova fotografija obići svijet.

Hardyjevi obožavatelji primijetili su kako glumac na desnoj nadlaktici ima novu tetovažu. Sama tetovaža ne bi bila velika novost, obzirom da je holivudski glumac veliki ljubitelj tetovaža, no ono što je izazvalo pažnju medija je sadržaj tetovaže. Riječ je o tetovaži koju je Hardy istetovirao nakon što je izgubio okladu od oskarovca Leonarda DiCaprija.

Ako ste obožavatelj Toma Hardyja, zasigurno se sjećate trenutka kada je 2015. izašao film 'Povratnik', u kojem glavne uloge imaju upravo Tom Hardy i Leonardo DiCaprio. Hardy je tada dao intervju za Esquire u kojem je ispričao kako se okladio s DiCapriom da će osvojiti Oskara. Dogovor je bio da ako Hardy izgubi morat će istetovirati tetovažu 'Leo zna sve'.

Kao što je poznato, zlatni kipić otišao je u ruke Leonarda DiCaprija, a sada je jasno ko dan da je Hardy ispunio obećanje. Jedino što je više seksi od zgodnog Toma Hardyja je Tom Hardy koji drži do svoje riječi.

  • +6
Tom Hardy Autor: Profimedia