svestrani glumac

Nadaren za glazbu: Tom Hardy se prije glume okušao u repanju

21.01.2018 u 11:48

Bionic
Reading

Jedan od najboljih glumaca današnjice danas ima 40 godina, ali prije pola svoga životnog vijeka je imao drukčije snove, htio je biti reper. To zvuči nestvarno, ali ali prije nego se proslavio na velikom platnu su Hardyjevi snovi o rap karijeri bili itekako stvarni

Britanski glumac Tom Hardy je većini poznat po svojim nevjerojatnim glumačkim izvedbama u filmovima 'Dunkirk', 'Vitez tame' i 'Mad Max 4', seriji 'Taboo' i mnogim drugima, no rijetki su oni kojima je poznato da se krajem 90-ih okušao i repanju. 2011. godine je u intervjuu za BBC otkrio da je počeo repati s 14 ili 15 godina, ali da sve snimljeno nije nikada ugledalo svjetlo dana.

'Zabilježio sam mnogo stvari, ali nikada ništa nije objavljeno', izjavio je nagrađivani glumac, budući da je čak imao i ugovor s jednom izdavačkom kućom.

Falling On Your Arse In 1999. je prethodno neobjavljena suradnja između DJ-a Eddie Too Tall-a, poznatijeg kao pisca, scenarista i redatelja Eda Tracyja te Toma Hardyja, odnosno repera Tommy No. 1. Tracy je potiho prenio nedovršeni rap mixtape na Bandcamp početkom ovog mjeseca.

  • +6
Tom Hardy Autor: Profimedia