AGENT 007

Tom Hanks otkrio koga želi vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda

17.05.2023 u 08:30

Bionic
Reading

Potraga za novim glumcem koji bi zamijenio Daniela Craiga u ulozi tajnog agenta službeno je u tijeku, a slavni Tom Hanks izrekao je svoje mišljenje

U novom intervjuu za BBC, Tom Hanks jasno je dao do znanja da misli da bi Idris Elba trebao biti sljedeći glumac koji će preuzeti ulogu agenta 007.

'Shvatite ovo. James Bond ima dozvolu za ubijanje. Izdao bih tu licencu Idrisu Elbi samo na temelju posla koji sam vidio da radi', rekao je Hanks.

Hanksovo mišljenje s podudara onim glumca Piercea Brosnana, kao i bezbrojnim obožavatelja koji su podržali to da Elba bude izabran. U ovom trenutku jedina osoba koja se možda ne slaže s njihovim odabirom je sam Elba. Nakon što su ga povezivali s tom ulogom više od desetljeća, glumac je nedavno zanijekao da je ozbiljno zainteresiran za nju.

  • +3
Idris Elba Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'To nije cilj moje karijere. Ne mislim da će igranje Bonda zadovoljiti neke moje osobne ciljeve. Definitivno će zadovoljiti volju jednog naroda. Neću lagati, u svakom kutku svijeta u koji odem, a govorim o različitim kulturama, uvijek se spominje Bond. To je iznad mene', kaže Elba.

Ipak, vjerojatno će biti predmet beskrajnih špekulacija sve dok se službeno ne objavi tko je novi James Bond. Dugogodišnji producent franšize Michael G. Wilson nedavno je rekao da je započela potraga za glumačkom postavom, iako je novi film 'udaljen' najmanje dvije godine. Precizirao je da casting ekipa izbjegava mlađe glumce u korist onih iskusnijih.

'U prošlosti smo tražili mlađe ljude', rekao je Wilson i dodao: 'Ali pokušaj ne uspijeva. Upamtite, Bond je već veteran. Imao je neko iskustvo. On je osoba koja je prošla ratove, da tako kažem. On nije klinac iz srednje škole kojeg možeš dovesti i krenuti iz početka. Zato to važi za one 30 plus.'