pakt nije ekskluzivan

Tom Cruise udružio se s Warner Brosom radi snimanja novih filmova

10.01.2024 u 10:01

Bionic
Reading

Glumac i producent postigao je dogovor s Warner Brosom o snimanju filmova u kojima će glumiti, objavio je studio u utorak

Kao rezultat dogovora Tom Cruise i njegova produkcijska tvrtka imat će urede u Warner Bros Discoveryju u Burbanku. Konkretni projekti u okviru partnerstva još nisu objavljeni, ali pakt nije ekskluzivan.

Cruise će nastaviti sa svojim postojećim franšizama, poput dugogodišnje serije filmova 'Nemoguća misija' s kućom Paramount Pictures.

Sljedeći nastavak 'Nemoguće misije' predviđen je za 2025. godinu. 'Oduševljeni smo što možemo raditi s Tomom, apsolutnom legendom filmske industrije', objavio je Warner Bros.

ODUŠEVIO SVE

Ovako dobro raspoloženog Toma Cruisea još nismo imali prilike vidjeti

Pogledaj galeriju

'Ne možemo biti više uzbuđeni nego što jesmo što možemo poželjeti dobrodošlicu Tomu natrag u Warner Bros. i radujemo se što ćemo njegovu genijalnost oživjeti na ekranu u godinama koje dolaze.'

Cruiseovi prošli projekti s Warner Brosom uključivali su filmove 'Intervju s vampirom', 'Riskantan posao', 'Posljednji samuraj' i 'Oči širom zatvorene'. Njegov zadnji projekt s tim studijem 'Na rubu budućnosti' objavljen je prije deset godina.