upoznao ih will smith

Tom Cruise kreće u akciju: Želi obnoviti romansu sa svježe razvedenom Vergarom

03.08.2023 u 19:19

Bionic
Reading

Par je bio u vezi nekoliko mjeseci, prije nego što je Cruise započeo vezu s Katie Holmes, a Vergara upoznala Manganiella

Tom Cruise navodno je u niskom startu nakon što se Sofia Vergara rastala od Joea Manganiella prošlog mjeseca, u nadi da će oživjeti njihovu romansu okončanu prije 18 godina.

Slavni glumac i atraktivna 51-godišnja Kolumbijka viđali su se nekoliko mjeseci tijekom 2005. godine, nakon čega su se rastali u prijateljskim odnosima.

Nagađa se kako je jedan od razloga razlaza bila njegova zaluđenost scijentologijom, koja nije bila u skladu s Vergarinom kršćanskom religijom. No, 61-godišnji Cruise je očito uvjeren kako to ovog puta neće biti problem te je prijateljima otkrio da je spreman pokušati oživjeti njihovu vezu.

  • +4
Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Već imaju određenu povijest, no to je više bila kratka ljubavna veza nego prava romansa', otkrio je izvor za The Mirror i dodao:

'Navodno su se zabavljali na Hollywood Hillsu i uživali zajedno. Sofia tada nije davala signale da bi željela nešto dugoročno i sve se završilo na potpuno prijateljski način te su ostali prijatelji.'

Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tom Cruise i zvijezda serije 'Moderna obitelj' svoju romansu mogu zahvaliti Willu Smithu koji ih je upoznao sada već davne 2005. godine, prije nego što je glumac započeo vezu s Katie Holmes.

Podsjetimo, nedavno se saznalo kako Sofia i Vergara i Joe Manganiello podnose papire za razvod nakon sedam i pol godina braka, a informaciju o tome, s kojom su šokirali mnoge, objavili su 17. srpnja u zajedničkoj izjavi. Trenutno nastoje što mirnije dovršiti razvod, a još uvijek rade na detaljima oko svega.