u španjolskoj

Tom Cruise oduševio snažnim bicepsima pa pokazao i trbušnjake

15.05.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Popularni Cruise radi punom parom, no pronašao je vremena za odmor. S redateljem s kojim surađuje na novom filmu odmara u Mallorci, a paparazzi su zabilježili i kako, danas 61-godišnji Cruise, izgleda bez majice

Holivudski glumac Tom Cruise jedan je od najpoželjnijih solo frajera u Hollywoodu, a nedavno je u javnost iscurio i podatak da bi jedna od najljepših žena na svijetu rado izašla na spoj s njim. Irina Shayk nije imala sreće jer Cruise navodno nije zainteresiran, a nakon prekida s bivšom suprugom ruskog oligarha popularni je glumac potpuno predan poslu u kojem uživa.

Cruise je trenutno zaposlen u ranoj fazi stvaranja filma u kojem će tumačiti glavnu ulogu, a kojeg će producirati i režirati Alejandro Gonzalez Iñarritu.

Tijekom vikenda Iñarritu i Cruise uživali su u prijeko potrebnom odmoru na plaži Formentor na Mallorci u Španjolskoj, a 61-godišnji holivudski glumac pritom je pokazao svoju isklesanu tjelesnu građu.

Kad ne surađuje s meksičkim redateljem, Cruise radi na novom nastavku filma 'Nemoguća misija' koji se snima na lokacijama diljem Europe.

U zauzetom rasporedu Cruise ipak pronalazi i vrijeme za razonodu pa je nedavno prisustvovao i rođendanskoj zabavi Victorije Beckham koja je u Oswald's klubu u Londonu okupila prijatelje kako bi proslavili njezin okrugli 50. rođendan.

pogledajte tko je bio tamo

Brojni slavni partijali na proslavi 50. rođendana Victorije Beckham

Pogledaj galeriju