KEELY SHAYE SMITH

Supruga Piercea Brosnana objavila fotku svoje mame, komplimenti pljušte sa svih strana

15.05.2024 u 11:46

Bionic
Reading

Povodom Majčinog dana supruga najomiljenijeg Jamesa Bonda svih vremena, Keely Shaye Smith čestitala je ovaj poseban dan svojoj mami Sharon Rose i ostavila sve bez teksta njezinom nevjerojatnom ljepotom

'Sretan Majčin dan mojoj prelijepoj majci Sharon Rose i svim majkama svijeta koje nas hrane u svojim utrobama, srcima i dušama.'

Riječi su to prepune emocija koje je na Instagram pretočila Keely Shaye Smith, supruga irskog zavodnika i holivudskog miljenika Piercea Brosnana, koja je putem društvenih mreža svojoj majci čestitala Majčin dan.

Uz to je objavila fotografiju svoje majke, koja je uistinu prelijepa, sijede kose skupljene u rep i širokog osmijeha koji obara s nogu.

'Prelijepa si poput svoje majke', 'Prekrasna žena', 'Tvoja majka je predivna (sada vidim od koga si ti naslijedila ljepotu)'... samo su neki od komplimenata koji su se nanizali ispod objave, a svi se slažu upravo u tome da je Keely Shaye Smith svoju ljepotu naslijedila upravo od svoje majke Sharon Rose.

NE KRIJU SREĆU

I nakon 23 godine braka: Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith zaljubljeni kao prvog dana

Pogledaj galeriju

Inače, supruga slavnog glumca na svom Instagram profilu najčešće objavljuje fotografije sinova Dylana i Parisa, kao i Piercea Brosnana, stoga ne čudi da je fotografija njezine majke izazvala takvo oduševljenje.