ŠARMANTNI PAPE

Danijela Dvornik iskreno o prvom susretu sa svekrom Borisom

  • Autor: I.Č.
  • Zadnja izmjena 14.02.2017 11:28
  • Objavljeno 14.02.2017 u 11:26
Danijela Dvornik

Danijela Dvornik

Izvor: Pixsell / Autor: Instagram, Pixsell

Majka američkog glumca preminuila je u snu prošlog tjedna u 80. godoni života nakon duge bolesti. Upravo zahvalujući njoj i njezinoj podršci Cruise je svoju naklonost prema glumi pretvorio u milijune. Za oca je glumac rekao da je bio nasilnik koji nije odobravao njegov izbor profesije

Jedinstveni Boris Dvornik znao je osvojiti ljude na prvu, a to mu je pošlo za rukom i kad je prvi put susreo buduću snahu Danijelu koja se jučer na Facebooku prisjetila tog dana. Uspomena na Borisa brzo je dobila podršku u obliku dvije tisuće lajkova.

'Kada sam prvi put upoznala svoga svekra, bilo je to na jednoj premijeri filma u Splitu. Došla sam s Dinom u to kino, nakon 10 dana naše veze i kad je premijera završila, otišli smo na domjenak, a Pape (tako smo ga zvali, nije moglo drugačije) se zaderao iz jednog kuta terase: Dino, dovedi tu malu da je vidim! A Dino me sav ponosan doveo ocu. Pape me dobro promotri i kaže: Slušaj, mulac, čuvaj ovu lipu malu i da nisi nešto zajeba! Jesi čuja? - i tresne ga po leđima. Aj sad lipo počasti curu i budi dobar jer ćeš dobit! A ti, mala, ako bude pizdija i pravija probleme, odma mi javi pa ću ga ja sredit! - I nasmije se onako kako je samo on znao, fakinski i namigne mi', napisala je Danijela.

Ususret Valentinovu prisjetila se i kako su njezina velika očekivanja od Dina na taj dana znala uzrokovati velike svađe.

'Ja bih se na Valentinovo obično posvađala s mužem, a onda bi mi i rođendan bio s....n. Ta dva dana su bila idealna za rastavu braka, jer sam imala neka nerealna očekivanja. (To je bilo kad sam bila mlada, poslije sam shvatila da mi Valentinovo mora biti svaki dan.) Ljubav se hrani 365 dana u godini i slavi kad god za to postoji potreba. Bez obzira na sve, volite se, volite sve oko sebe i širite ljubav, ma koliko patetično ovo zvučalo', poručila je Danijela koja 50. rođendan slavi sutra, 15. veljače. Za jubilarac si je priuštila jedno lijepo putovanje. Zasad je destinacija tajna. A nije poznato ni kako je prošla njena rođendanska crowdfunding kampanja na Facebooku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!