draga kolegica

Tom Cruise krenuo u lov na novu ljubav, a glavna meta opet je Hayley Atwell

30.06.2023 u 08:15

Bionic
Reading

Tijekom snimanja novog nastavka 'Nemoguće misije' nagađalo se da bi između glavnog glumca i Hayley Atwell moglo biti nešto ozbiljnije od pukih kolegijalnih odnosa, no oni su se od tih glasina više puta ograđivali. Ipak, na ovom crvenom tepihu pokazali su prisnost

U ponedjeljak u Abu Dhabiju održana je premijera najnovijeg nastavka filma 'Nemoguća misija', a filmska ekipa ponovno se okupila kako bi uveličala tu priliku. Na crveni tepih stigao je i Tom Cruise kao najveća zvijezda filmskog spektakla kojem se predviđa veliki uspjeh, a mnogi ga nazivaju i najzanimljivijim nastavkom do sad.

I osim što je stigao kako bi uveličao premijeru, Cruise je na crvenom tepihu pokazao i bliskost s kolegicom Hayley Atwell.

Za kolege s filmskog platna šuškalo se da imaju odnos dublji od onog prijateljskog i kolegijalnog, no oboje su šuškanja demantirali objasnivši da je riječ samo o prijateljskom odnosu. Iako njih dvoje nikada nisu izričito potvrdili svoju romansu, govorilo se da su bili nerazdvojni tijekom snimanja te da su se vrlo dobro slagali.

Ipak, na crvenom tepihu Cruise je posvetio nekoliko trenutaka kako bi lijepo pozdravio dragu kolegicu poljupcem i zagrljajem, a nakon toga su se zajedno smijali. Poseban i prisan pozdrav natjerao je mnoge na razmišljanje je li Cruise možda još uvijek zainteresiran za sad već zaručenu kolegicu. Naime, Atwell je zaručena za Neda Wolfganga Kellyja.

Nemoguća misija - premijera Izvor: Profimedia / Autor: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia